Povratak na naslovnicu
Inter-biz, Informatičke usluge, Lošinjska 14,HR-42000 Varaždin,CROATIA
info@inter-biz.hr || mob: +385 (0) 98 680 847
Cijene programa :Aktualne inačice:
2.98 i 3.1301
2013

Preporuča se korištenje najnovije inačice koja osim što ispravlja neke nedostatke starijih uključuje i niz novih naprednih funkcija. Cijene važeće od 08.01.2013. Posebna ponuda sustava FITKO2 za neprofitne organizacije i udruge - provjerite!

Inačica
Cijena (bez PDV-a)
FITKO 3 24000,00 kn
FITKO IndoorREZ 5000,00 kn
FITKO 2

12000,00 kn

FITKO 2 udruge
samo 5500,00 kn
FitKoPLAN
4000,00 kn
FitKo RES
4000,00 kn
FITKO.POS 3500,00 kn

FITKO 2, nažalost, ne podržava fiskalnu blagajnu niti će ta mogućnost ikad biti implementirana. Postojećim kupcima sustava FITKO2 nudi se povoljna nadogradnja na FITKO3, uz zadržavanje baze korisnika ili čistu instalaciju, po želji.

NOVO - najam sustava FITKO
- bez početnih troškova (po potrebi samo putni troškovi za instalaciju)
- mjesečni najam 1400kn (FITKO3), 900kn (FITKO2)

- za korištenje na više računala u sustavu - 400kn/mjesečno po računalu

- indoor rezervacijski sustav (touchscreen opcija, kartice) - 300kn/mjesečno
- ugovor o najmu - neograničeno trajanje (min. 12 mjeseci) + otkazni rok 30 dana

Po narudžbi se izrađuju dodatni predlošci za izradi članskih iskaznica (inicijalno ugrađeno 5 predloška u četiri veličine). Cijena se odnosi na jednu licencu u jednom klubu/centru! Cijena dodatnih licenci (instalacija na umreženim računalima u klubu) - 50% osnovne cijene ili dogovorno ovisno o broju računala.

U ponudi su i dodatni moduli za FITKO 3 (indoor rezervacijski sustav, samostalni najam...).

Za veće narudžbe dogovaramo posebne uvjete. Usluge postavljanja sustava naplaćuju se prema ponudi. Rezervacijski sustav FitKo RES postavlja se na vaše ili naše web poslužitelje - preduvjet brzog i efikasnog korištenja je posjedovanje stalne veze (ADSL) ili brze povremene veze.

Program omogućava i rad u mrežnom okruženju (npr. više računala koristi program i istu bazu članova i slično). Za Vas obavljamo mrežnu instalaciju uz dodatnu naplatu putnih troškova i dnevnica. Ovisno o broju računala na kojem planirate koristiti FITKO u mreži formuliramo cijenu za dodatne licence!

Proizvođač programa je Inter-biz, Informatiče usluge - plaćanje se vrši na račun tvrtke avansno ili u posebnim slučajevima na rate. U većim sustavima (mrežna instalacija, veći broj djelatnika) se preporuča potpisivanje ugovora o održavanju sustava uz dogovornu mjesečnu naknadu.

Za kupnju i izradu automatske ponude kliknite ovdje.

Po uplati prema ponudi, šaljemo program e-mailom, te na CD-ROM mediju zajedno sa originalnim računom.

Međunarodna trgovina - cijene za kupce izvan RH obračunavaju se u EUR, i to prema sljedećoj tablici. Osnovna cijena uključuje elektronsku (e-mail) distribuciju programa, dok se slanje programa poštom dodatno naplaćuje ovisno o lokaciji naručitelja (min. 50 EUR). Program je zasad dostupan samo na engleskom jeziku (verzija 2.x). Djelomično je riješen prijevod na njemački i španjolski (Meksiko).
Verzija 3.x se prodaje na tržištima na kojima i hrvatski jezik predstavlja zadovoljavajuće rješenje - dostupna je na srbijanskom/srpskom tržištu, na slovenskom tržištu, tržištu Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije. Ostavareni su i neki kontakti sa bugarskim korisnicima, ali zasad nije došlo do realizacije.

 


Cijene
Download

Sučelje

Naruči

Copyright © 2005-2013 by Inter-biz, Informatičke usluge - "Tvornica softvera"